Balul bobocilor 2023

Balul bobocilor 2023

„Strălucire și Talente în Lumina Reflectoarelor: Balul Bobocilor 2023 la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca”

Vineri, 10 noiembrie 2023, a fost o seară de excepție la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca, când a avut loc mult așteptatul Bal al Bobocilor. Evenimentul a strălucit prin eleganța și talentul noilor boboci, oferind o privire în viitorul promițător al artelor din regiune.

Atmosfera festivă a serii a fost resimțită încă de la intrarea în colegiu iar decorul cu lumini strălucitoare a creat o atmosferă de basm. În holul principal al instituției, panouri tematice și expoziții de artă pregătite cu migală de către elevi au captat atenția celor prezenți, adăugând un plus de culoare și creativitate serii.

Momentul central al serii a fost prezentarea noilor boboci, elevi ai anului I, care au strălucit pe scena Balului Bobocilor. Tinerii și-au ales cu grijă ținutele pentru a impresiona și au fost răsplătiți cu ropote de aplauze din partea colegilor, profesorilor și părinților prezenți în sală. Fiecare prezentare a fost însoțită de  discursuri personale, în care bobocii au dezvăluit pasiuni, aspirații și planuri de viitor.

Această tradiție a Balului Bobocilor adaugă un plus de excitație și rivalitate sănătoasă între elevi, creând amintiri de neuitat pentru toată viața.

În plus față de prezentările artistice ale bobocilor, Balul a inclus și numere de divertisment, precum dansuri tematice, recitaluri muzicale și sketch-uri comice pregătite cu grijă de către elevi talentați. Fiecare moment a fost primit cu entuziasm și a adus zâmbete pe fețele participanților.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără efortul diriginților anului întâi Ciumac Raisa, Babii Nina și anului IV Șevciuc Maia, Vrabii Sergiu, Focșa Mariana, profesorilor catedrei „Regie”  implicați în organizare, elevului gr. 361 Malendra Tudor, activitatea fiind încadrată în șirul modulelor practice la unitatea de curs „Regia activităților artistice publice”. Aceștia au lucrat împreună pentru a asigura că fiecare detaliu al serii este pus în valoare și că Balul Bobocilor 2023 la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” va rămâne în amintirea tuturor ca o seară magică și plină de strălucire.

În concluzie, Balul Bobocilor 2023 la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca a fost o reușită deplină, aducând laolaltă talente, creativitate și bucurie. Evenimentul a demonstrat încă o dată că tinerii din această instituție de învățământ au nu doar talent artistic, ci și o pasiune reală pentru frumos și pentru viitorul lor în lumea artei.