Magie, eleganță și inteligență la Balul studenților 2023

Magie, eleganță și inteligență la Balul studenților 2023

La data de 16 noiembrie 2023, Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca a fost în centrul atenției, găzduind un eveniment de excepție – Balul Studenților. Organizat cu grijă și devotament de către Consiliul Elevilor, acest bal a reprezentat nu doar o ocazie de petrecere, ci și un prilej de a celebra arta și talentul din rândul studenților.

Sala de evenimente a colegiului a fost transformată într-un adevărat sanctuar al eleganței, ingeniozitate, inteligență și al culorilor vibrante. Decorul a fost inspirat din lumea artistică, cu elemente ce aminteau de paleta unui pictor și de notele muzicale ce plutesc în aer. Lumini calde și jocuri de umbre au creat o atmosferă intimă și captivantă, pregătind terenul pentru o seară de neuitat.

Studenții, cu inimi pline de entuziasm și haine de sărbătoare s-au transformat în veritabile vedete ale serii. Creativitatea și stilul s-au regăsit în fiecare detaliu al ținutelor, reflectând pasiunea pentru artă și expresia de sine.

Programul artistic a fost un moment deosebit al serii, evidențiind talentele variate ale studenților de la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”. Numere de dans contemporan, interpretări muzicale impresionante și momente de teatru au fost aplaudate cu entuziasm de către cei prezenți.

Balul Studenților – 2023 organizat de Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca a fost o reușită notabilă, marcând o seară de magie și eleganță în inimile tuturor participanților. Evenimentul nu doar a adus împreună studenții într-o atmosferă de bucurie și camaraderie, ci a evidențiat și frumusețea și diversitatea talentelor din cadrul instituției.